




CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: HAKKARİ VE ŞIRNAK'TA ON BİNLER BİZİ KARŞILADI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika turunun son durağı Tunus dönüşünde kendisine eşlik eden gazetecilerin gündeme ilişkin soruları yanıtladı. MHP ile ittifak konusunun liderler bazında götürülmesinde fayda olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Her önüne gelenin bu konuda konuşmaması lazım. Partimin içerisinde de zaman zaman bazıları çıkıyor, bu meseleye dair konuşuyor. Size ne kardeşim? Siz niye konuşuyorsunuz? Sürece limon sıkma yanlışını kimse yapmamalı" dedi.
GAZETECİLER MHP İLE İTTİFAKI SORDU
Gazetecilerin "MHP ile ittifak konusunda bir gelişme var mı?" sorusuna cevap veren Erdoğan, siyaset dünyasının çokça tartıştığı "AK Parti-MHP seçim ittifakı" konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
"TAŞLAR YERİNE OTURUYOR"
Şırnak ve Hakkâri ziyaretine de değinen Erdoğan, "Bizim terörle mücadelede, ülkemizin geleceğine yönelik atacağımız adımlarda, bir kararlılığımız var. Biz bugün Şırnak ve Hakkâri'ye gittiğimizde, 2 sene, 3 sene önceki durumla karşılaşmayıp on binlere hitap etme fırsatı bulabilmişsek, taşlar yerine oturmaya başlamış demektir." ifadesini kullandı.
"ÇOK ACELECİ OLMAMAKTA FAYDA VAR"
Erdoğan, "Şu anda gerek MHP'nin, gerekse bizim, özellikle ülkemizin milli ve yerli duruşunda bir ittifakımız var. Ülkemizin aydınlık geleceği için ortak söylem geliştirmiş durumdayız. Bu bizi çok daha farklı, çok daha olumlu yerlere taşıyabilir. Çok aceleci olmamakta fayda var." diyerek temkinli davrandı.
"SİZE NE KARDEŞİM! SÜRECE LİMON SIKMAYIN"
"Bu işi liderler bazında götürmekte fayda var." diyen Erdoğan, Bu konuda önüne gelen herkes konuşursa yanlış olur. Her önüne gelenin bu konuda konuşmaması lazım. Benim partim de buna dahildir. Partimin içerisinde de zaman zaman bazıları çıkıyor, bu meseleye dair konuşuyor. Size ne kardeşim? Siz niye konuşuyorsunuz? Bu konuda kimlerin konuşacağı bellidir. Bu sürece limon sıkma gibi bir yanlışı hiç kimse yapmamalı." dedi.
Hakkari’de 50 bin fidan toprakla buluştu
Hakkari'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı düzenlendi
ÇUKURCA 2'İNCİ FOTOSAFARİ VE DOĞA SPORLARI FESTİVALİ BAŞLADI
Hakkari’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Hakkari'de AK Parti Milletvekili Aday Adayları Temayül Yoklaması Yapıldı
- Hakkari'de "Fikirler Buluşuyor Gelecek Oluşuyor" adlı münazara yarışması düzenlendi
- Basın İlan Kurumunun görev alanındaki 362 gazete için uyum süresi 31 Mart'ta bitecek
- Okullarda ara tatil, Ramazan Bayramı ile birleşiyor
- 14 MAYIS SEÇİMLERİNDE SAFLAR NETLEŞİYOR
Haber Yazılımı: CM Bilişim