HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Çukurca Belediyesi Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nde görev yapan Psikolog Sacan Canan ve Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde görev yapan sosyolog Yazgülü Yaşar ve psikolog Murat Hasanoğlu ile ‘’Anne Ve Babaların Yanlış Tutum Ve Davranışları, Çocuklarda Mahremiyet’’ isimli eğitim semineri verildi.

Çukurca Halk Eğitim Merkezi’nde verilen seminere katılımın oldukça yoğun olduğu gözlendi. Çukurca Halk Eğitim Merkezine kayıtlı kursiyerlere verilen ‘’Anne Ve Babaların Yanlış Tutum Ve Davranışları, Çocuklarda Mahremiyet’’ eğitim seminerinde çocukların kişisel gelişiminde ebeveynlerin tutumu ve anne-babaya düşen görevler etraflıca anlatıldı. 

Yapılan eğitim seminerinde; Aile nedir, anne –baba tutumlarının çocuğun kişilik gelişimi üzerindeki etkileri, aşırı koruyucu tutum, ilgisiz ve tutarsız anne -baba tutumu, demokratik aile tutumu gibi bir çok konun eğitime katılan kursiyerlere ayrıntılı bir şekilde anlatıldı. Eğitim seminerine katılan kursiyerlere eğitim semineri içeriğinin anlatıldığı kitapçıklar da dağıtıldı.

Çukurca Belediyesi Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nde görev yapan Psikolog Sacan Canan:’’ yaptığımız‘Anne Ve Babaların Yanlış Tutum Ve Davranışları, Çocuklarda Mahremiyet’ adlı seminere katılım oldukça yoğundu. Eğitim seminerimiz çok verimli geçti. Bu tür bilinçlendirici eğitim seminerlerine Çukurca ilçemizde devam edeceğiz.’’ Şeklinde konuştu

Editör: Haber Merkezi