• Hakkari-2 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Çukurca’da İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinliği düzenlendi
12 Mart 2018 Pazartesi 21:44

Çukurca’da İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinliği düzenlendi

Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde İstiklal Marşı'nın Kabulü ’nün 97. Yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamından program düzelendi.

 

 

 

HAKKARİ İL SESİ GAZETESİ

Çukurca  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Çukurca Şehit Bilal Soybilgiç Ortaokulunda düzenlenen programa, İlçe Kaymakamı Temel Ayca, 2.Hudut Tugay Komutanı Bahtiyar Ersay, Cumhuriyet Savcısı Halil İbrahim Sürmeli, İlçe Jandarma Komutan Vekili Eyüp Sağır, İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Keskin, kurum amirleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, günün anlam ve önemini üzerine yapılan konuşmalarla devam edildi.

Mehmet Akif Ersoy ile ilgili öğrencilerin sergilediği çeşitli skeç ve orta oyun gösterisi izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

 Program Kaymakam Ayca ve beraberindekiler tarafından öğrencilere değişik hediyeler verilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari İl Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim