Şehit Bilal Soybilgiç Konferans salonunda verilen eğitime çok sayıda kadın katıldı. Psikolog Şacan Canan’ın verdiği ‘’Aile İçi İletişim’’ farkındalık eğitiminde Çukurcalı kadınlara aile içi iletişim detaylı bir şekilde anlatıldı.

Psikolog Şacan Canan’ın Şehit Bilal Soybilgiç konferans salonunda verdiği panelde,  aile içi iletişim başlığı altında birçok konu detaylı bir şekilde anlatıldı.

İletişim Nedir, Baba-Anne- Çocuk İletişiminin Önemi, Çocuğunuzla İletişim, İletişimin Engelleri ve Çocuk Üzerindeki Etkileri, İletişimde Kullanılan Engelleri Önleme Yolları ve Anne-Baba- Çocuk İletişimini Kolaylaştıran Etmenler, Ben ve Sen Dili, Anne ve Babalara İletişim Konusunda Önerilerin Nasıl Olması Gerektiği ve Çocuklarına Nasıl Bir Yaklaşımda Bulunulması Gerektiği gibi  birçok konu detaylı bir şekilde anlatıldı.

‘’Aile İçi İletişim’’ konulu farkındalık eğitimi esnasında Çukurcalı kadınların kafasında soru işareti oluşturan sorulara cevap verildi.

Eğitime katılan Çukurcalı kadınlara çeşitli ikramlarda bulunulurken,

İlçede görev yapan Psikolog Şacan Canan, halka verdiği hizmetten memnuniyet duyduğunu kaydetti. Canan:’’ Çukurca’da psikoloji dalında insanlara hizmet etmekten memnuniyet duyuyorum. Amacım burada yaşayan insanlara hizmet etmektir. Buradaki insanlara, özellikle kadınlara psikoloji alanında bir şeyler verdiysem ne mutlu bana.’’ ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi