HAKKARİ İL SESİ GAZETESİ

Hakkâri Belediyesi, "2017 Hakkâri Dönüşüm Programı"  kent genelinde kapsamında alt ve üst yapı çalışmalarıyla kanalizasyon, su ve asfalt çalışmaları için bozulan yollarda Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte artan yağışlar sonrasında bozulan yollar için bir dizi önlem aldı. Kent merkezinde, yağmurun yağması ile birlikte bozulan yollar, çakıl dökülerek temizlendi.

Mahalle sakinleri geçen yıl başlayan ve kış mevsimin gelmesiyle çalışmaların kısmen durduğu kent genelinden çalışmalar sonucunda bozulan yollar yağışların yağmasıyla çamurlar oluştuğunu Hakkâri Belediyesinin çamurlu yolla geçici çözüm üretmek amacıyla mahalle yoluna çakıl taşı dökerek ulaşımı daha kolay hale getiriyor.

Mahalle sakinlerinden Metin Korkmaz isimli vatandaş Hakkâri Belediyesinin mahallelerinden yapmış olduğu çalışmalar hakkından şunları söyledi. ’Çakıl taşlı çözüm geçici olmasına rağmen bizler bu çamurdan kurtulduğumuz için mutluyuz belediyemiz bizi bu çamurda geçicide olsa kurtarması bizleri sevindirdi.

Bizler mahalle sakinleri olarak Hakkâri Belediyesin bu çalışmalarını takdir ediyoruz umarız ki belediyemiz geçici çalışmalar yerinde kalıcı çözüm üreten çalışmalarla üreterek bizleri bu çamurdan kurtarır. Dedi.

 

 

Editör: Haber Merkezi