22 Ocak'ta Hakkari Ticaret Odasından İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi 57. Hükümet Bayındırlık ve İskan Bakanı Prof. Dr. Abdulkadir Akcam’ın katılımı ile gerçekleştirilen kongrenin ardından güven  tazeleyerek yeniden İYİ Parti Hakkari İl Başkalığını kazanan Yaşar Yorulmaz, mazbatasını aldı.

Yorulmaz, İlçe Seçim Kurulunun bulunduğu Hakkari Valiliğinin 4. Katına gelen Demir burada düzenlenen törenle, mazbatasını Merkez İlçe Seçim Kurulu Müdürü Muhammed Çağlar Demir'in elinden aldı.

İlçe yönetimi ile köy ve mahalle temsilcilerinin de eşlik ettiği Yorulmaz, burada yaptığı konuşmada, Hakkari İl Başkanlığı görevine getirilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yorulmaz açıklamasının devamından şunları ifade etti.

‘’ İYİ Parti iktidarında biz bu memlekete sahip çıkacağız. Bize oy veren, vermeyen herkesi kucaklayıp, Hakkârimizi nezih bir şehir haline getirip, göç veren bir il değil iş ve aş veren bir şehir haline getireceğiz. Ne yazık ki yıllardır Hakkâri’de işsizlik ve imkânsızlık yüzünden batıya ve Avrupa’ya giden gençlerimiz var. 20 yıldır devletin kapılarını açmadığı insanımız var. Bu vatandaşlara sahip çıkıp, devletimizin yanlarında olduğunu hissettireceğiz. Dedi.

Editör: Haber Merkezi