HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Hakkari Belediyesi, kentte hizmet çalışmalarına devam ediyor. Bağlar Mahallesi’nde yarım kalan asfalt çalışmaları için çalışma başlatan Hakkari Belediyesi, zemin etüt çalışmalarının ardından yollarda asfalt öncesi Plantmiks (PMT) serme çalışması gerçekleştiriyor. PMT çalışmalarının ardından Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt çalışması için yollar hazır hale getiriliyor.

Belediye Eşbaşkanı Cihan Karaman, ekiplerin Bağlar Mahallesi’nde yürüttüğü çalışmaları yerinde inceleyerek teknik ekiplerden bilgi aldı.

Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Karaman, Hakkari’de imkanları doğrultusunda hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.

Bağlar Mahallesi’nin asfaltta kavuşacağını belirten Karaman,“İmkanlarımız doğrultusunda 2019 yılı için bir hizmet programı hazırladık. Programımız kapsamında bugün Bağlar Mahallesi’nin asfalta kavuşması için ekipler çalışma başlattı. Yolların asfaltta hazır hale getirilmesi için ekiplerimiz Plantmiks (PMT) serme çalışması yapıyor. Bu çalışmanın ardından yollar asfaltlanmaya başlanacak. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

ORTA REFÜJLER ÇİÇEKLERLE SÜSLENDİ

Hakkari Belediyesi, kent merkezinde peyzaj çalışmalarına da devam ediyor. Bu kapsamda çarşı merkezindeki orta refüjler çiçeklerle süslenmeye başlandı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından İstiklal Caddesi’nde devam eden peyzaj çalışmalarına meclis üyeleri de destek verdi. Orta refüjlere çiçek diken ekiplere meclis üyeleri de el birliği yaparak çiçek dikim çalışmalarına katıldı. Yapılan peyzaj çalışması ile çarşı merkezi renga renk çiçeklerle süslendi.

hizmet-(2).jpg

hizmet-(3).jpg

hizmet-(5).jpg

hizmet-(6).jpg

hizmet-(8).jpg

Editör: Haber Merkezi