HAKKARİ İL SESİ GAZETESİ-HİKMET TEMEŞ

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih Kaya, Kurum Müdürleri ilçe ziyaretleri kapsamında   Gelişen Köyü Ortaokulunda eğitim gören öğrencilerin Toklu mezrasına taşıyan sevis minibüsünün şarampole yuvarlanması sonucu hayatlarını kaybeden öğrencilerin ailelerini ziyaret ederek, başsağlığında bulundu.

Daha sonra aynı mezrada Şehit ve Gazi ailelerini ziyaret eden Kaya; İl Müdürleri ile beraber Derecik İlçesine yeni atanan Kaymakam  Ömer Faruk Yüce’yi ziyaret ettiler.

 Kurumları ile ilgili bilgi veren Kaya; Derecik İlçesinin iş ve işlemlerinin Şemdinli İlçesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğünde yapıldığını belirterek,  ”Bundan sonra il müdürlüğümüzde yürütülen bütün Şehit Yakınları, Gazi ve Gazi Yakınları iş ve işlemleri ile Evde Bakım, Sosyal Ekonomik Destek (SED) ve diğer bütün iş ve işlemler artık Hakkâri İl merkezine gelmeden burada rahatlıkla yapılacaktır” dedi.

Müdür Kaya, daha sonra Kaymakam Sayın Ömer Faruk Yüce ile beraberindeki kurum müdürleriyle ilçedeki şehit ailelerini ziyaret ettiler.

 Ziyarette, şehit ailelerine Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk  ve Hakkari Valisi İdris Akbıyık’ın selamlarını ilettiler.

Müdür Kaya ve beraberindeki Kurum Müdürleri daha sonra Şemdinli İlçesine yeni atanan Yakup Güven’i de makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Derecik ve Şemdinli Kaymakamları, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, kurum müdürlerine teşekkür ettiler.

dlae2774.jpg

 

nlpd9232.jpg

jtew5600.jpg

 

vcvv5202.jpg

Editör: Haber Merkezi