HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Hakkari’de 5 ay önce Emin Noyan ve gönüllü arkadaşları tarafından sosyal medya üzerinde başlatılan "Bir oyuncak da senden" kampanyası kırsal kesimdeki çocukları sevindirmeye devam ediyor. Kampanya kapsamında toplanan oyuncaklar, köy ve mezraların yanı sıra yaylalarda bulunan çocuklara da dağıtılıyor.

Emin Noyan ve gönüllü arkadaşı Gıyasettin Tatlı çantalarına doldurdukları oyuncakları yaklaşık 50 km bisikletle pedal çevirerek Durankaya Beldesine bağlı 3 bin rakımda bulunan Kanisar Yaylası’ndaki çocuklara dağıtılmak üzere 4 saatlik zorlu ve yokuşlu yolculuğun ardından oyuncakları ulaştırdı.

Yürütülen kampanya hakkında bilgi veren Emin Noyan, sosyal medya üzerinden topladıkları oyuncakları Hakkari merkezden bisikletle kırsal kesimlerdeki çocuklara ulaştırdıklarını belirtti.

Çocuklara oyuncak dağıtarak mutluluklarına ortak olduklarını anlatan Noyan, “Kırsal kesimlerdeki çocukların mutluluklarına ortak olmak ve oyuncaksız çocuk bırakmamak için böyle bir kampanya başlattık. Sosyal medya üzerinden başlattığımız bu kampanyaya destek veren bütün herkese canı gönülden teşekkür ederim. Bir oyuncakla bir çocuğun gönlünü fethetmek kadar güzel bir duygu yoktur. Bize gelecek desteklerle daha çok çocuğa ulaşıp onları da oyuncaksız bırakmamak istiyoruz. 'Bir oyuncak da senden' ekibi olarak Hakkari il merkezi ve ilçeler dahil 393 köy ve mezraya oyuncak dağıtmayı hedefledik. Kısmet olursa minik kardeşlerimizin hepsini oyuncaklarla buluşturacağız" dedi. 

oyuncak-(1).jpg

oyuncak-(2).jpg

oyuncak-(5).jpg

oyuncak-(6).jpg

oyuncak-(7).jpg

Editör: Haber Merkezi