Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Antalyada olay, önceki gün saat 18.30 sıralarında Avsallar Mahallesinde meydana geldi. Memleketi Adanadan 6 ay önce dönen Necmettin But (49), daha önce aynı apartmanda oturduğu ve husumet yaşadığı Ayhan Haydar Fidanboyu (61) aracından indiği sırada tabanca ile vurdu.

DHAda yer alan habere göre şüpheli motosikletle kaçarken, vücuduna 12 kurşun isabet eden Fidanboy, ambulansla hastaneye götürüldüğü sırada yolda hayatını kaybetti.

Muayenehanede kalbi duran kadın öldü Muayenehanede kalbi duran kadın öldü

Cenaze Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, Butun ruhsatsız silah bulundurma ve cinayetten kaydı olduğu öğrenildi.

"Evden çıkartılmış 5-6 ay sonra geri gelmiş"

4 çocuk babası Ayhan Haydar Fidanboyu'n ölüm haberini alınca Hataydan Antalya'ya gelen Ömer Fidansoy, "Bu kişi ağabeyim ile aynı apartmanda oturuyordu. Aralarında bir tartışma oldu ve evden çıkartıldı. Sonrasında memleketi Adanaya gitti. 5-6 ay kaldıktan sonra tekrar Alanyaya gelmiş.

"Kurşunlardan 2’si başına gelmiş"

Dün akşam da ağabeyim arabasından indiği esnada tabancayla ateş edip, yaralıyor. Ağabeyim hastaneye kaldırıldığı esnada hayatını kaybetti. Vücuduna 12 kurşun isabet ettiği söylendi. Bunların 2’si başına gelmiş.

"Cinayetten 12 yıl yatıp çıkmış"

Ağabeyimi öldüren kişi, daha önce de cinayet suçundan tutuklanmış ve 12 yıl cezaevinde kalmış" dedi. Otopsi sonrası Ömer Fidanboya teslim edilen cenaze, defin için Antakyaya götürülecek. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Editör: Haber Merkezi