HAKKARİ İL SESİ GAZETESİ-


Yüksekova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve İlçe Tarım Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçede bulunan okulların kantinlerini ve yemekhanelerini denetledi.

Öğrencilerin sağlığını korumak, gözetlemek ve hijyenik ortamların oluşturulmasını sağlamak amaçlı yapılan denetimlerden okul idarecileri de memnuniyetlerini dile getirdi.


Yapılan bu denetimlerin sık sık olacağı belirtilirken, ekipler: kurallara uyan ve hijyen konusunda eksiklikleri olmayan kantin işletmecilerine ve okul idarecilerine teşekkür etti.


Yapılan denetimlerle ilgili bilgi veren Yüksekova Belediyesi Zabıta Müdürü Süleyman Dikçe, “Ekiplerimiz bu gün sabah saatlerinde ilçemizde bulunan okullarda denetim gerçekleştirdiler. Öğrencilerimizin sağlığı için bu tür çalışmalarımız daha sık ve özenle olacak. Denetimlerimiz sırasında kesinlikle aksi bir durumla karşılaşmadık. Tüm okullarımız gerekli tüm kurallara uyarak hijyen ve sağlık ortamı çerçevesinde çocuklarımızın ihtiyaçlarını gidermektedir. Kendilerine özellikle bir daha basın aracılığıyla da teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi