HAKKARİ İL SESİ GAZETESİ

Yüksekova Yeni Mahallenin tamamını besleyen içme suyu şebekesi yüklenici firmalar tarafından alt yapı çalışmaları kazısında hasar gördü.  Yüksekova Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü arıza ekibi hemen müdahale ederek geçici olarak bağlantısını yeninden sağladı.

Kalıcı çözüm için yarın sabah saatlerinde ekipler yeniden onarım çalışması başlatarak bölgeye yeniden su vermeye başlayacak.
Yapılan onarım çalışması ile ilgili açıklama yapan Yüksekova Su ve Kanalizasyon Müdürü Cemil Özer, “Bilindiği üzere ilçenin birçok bölgesinde alt yapı çalışmaları devam etmekte. Bu tür arızalarla sık sık karşılaşıyoruz. Ekiplerimizi her an hazır bulunduruyoruz.

Gerektiği zaman bu tür arızalara anında müdahale ederek gerekli çözümü üretmeye çabalıyoruz. Bu günde firmaların kazı çalışmaları esnasında kırılan su şebekesini vatandaşlarımız bu akşam susuz kalmasınlar diye geçici olarak bağladık.

Yarın sabah erken saatlerde gerekli kalıcı çözüm için onarım çalışmamıza devam edeceğiz. Yeni Mahallede kısa süreli su kesintisi olabilir bu konuda vatandaşlarımızdan sabır bekliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi