Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, beraberinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Kurdoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı ile Büyükçiftlik İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti.

Kaşıkçı, burada yaptığı konuşmada, ilçedeki eğitimin kalitesi artırmak ve çocukların geleceği için çaba sarf ettiklerini söyledi.

"Bizim işimiz, sevdamız çocuklarımız." diyen Kaşıkçı, şunları kaydetti:

"Kendi çocuklarımızla ne kadar ilgileniyorsak, ne kadar bakmak istiyorsak çalıştığımız yerde eğitim alan çocuklarımızla da o şekilde ilgilenmek, imkan ve daha iyi eğitim sunmak için gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda fırsat buldukça okullarımıza gidiyoruz. Gençlerimize yapabileceğimiz neler varsa onları birlikte değerlendiriyoruz. Büyükçiftlik beldemizde de hem ortaokul hem lise kısmına eşofman takımı ve ayakkabı temin etmiştik. Onları çocuklarımıza ulaştırmak hem de çocuklarımızın hal ve hatırını sormak, hasbihal etmek için ziyaret ettik."

Butür çalışmaların devam edeceğini aktaran Kaşıkçı, emeği geçen kurum ve personele teşekkür etti.

Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Kaşıkçı ve beraberindekiler, daha sonra öğrencilere eşofman takımı ve spor ayakkabısının bulunduğu paketleri dağıttı.

Kaşıkçı, ardından okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti./AA

Editör: Haber Merkezi