HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig'ine (BAL) yükselmek için Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübü ve Yüksekova Belediyespor karşı karşıya geldi. Rakibini penaltılarla yenen Yüksekova Belediyespor, kenti Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil etmeyi hak kazandı.

Hakkari Merzan Futbol Sahası’nda oynanan Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselme maçını Vali İdris Akbıyık, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, Vali Yardımcıları Mustafa Pala ve Mustafa Duruk, Çukurca Kaymakamı Temel Ayca,  İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, kurum müdürleri, kulüp başkanları ve çok sayıda taraftar izledi.  Tribünde yer bulamayan bazı taraftarlar karşılaşmayı sahaya yakın yüksek noktalardan izledi.

dsc_0478.jpg

Yeni sezonda Hakkari’yi Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek takımın belirlenmesi için sahaya çıkan iki takım kıyasıya bir mücadele sergiledi. Oynanan maçta iki takım normal sürede 2-2 berabere kalınca uzatmalara gidildi. Uzatmalarda da skor değişmeyince seri penaltı atışlarına geçildi.

Penaltı atışlarında Yüksekova Belediyespor, Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübü’nü 5-2’lik skorla maçı kazanarak kenti Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil etmeyi hak kazandı.

Maçın bitmesiyle beraber Yüksekova Belediyespor oyuncuları kendilerini destekleyen taraftarlarıyla sevinç gösterisi yaptı.

dsc_0423.jpg

dsc_0445.jpg

dsc_0454-001.jpg

dsc_0495.jpg

dsc_0488.jpg

dsc_0506.jpg

dsc_0509-001.jpg

dsc_0516-001.jpg

dsc_0525.jpg

Editör: Haber Merkezi