Cumartesi gününe Amasya’dan gelen acı bir haberle uyandık. Amasya’nın Merzifon ilçesinde bir otobüs şarampole yuvarlanarak kaza yaptı.

Korkunç kazada çok sayıda ölü ve yaralının olduğu bildirildi. Peki Amasya’nın Merzifon ilçesindeki kazada kaç ölü ve yaralı var? Kazada ölenlerin kimlikleri belli oldu mu?Amasya’dan gelen kaza haberi büyük üzüntü yarattı. Amasya’nın Merzifon ilçesinde İstanbul'dan Ordu-Giresun tarafına giden bir yolcu otobüsü şarampole yuvarlanarak kaza yaptı. Amasya'nın Merzifon ilçesi Kayadüzü mevkisinde şarampole yuvarlanan otobüs yan yattı. Amasya'nın Merzifon ilçesi Kayadüzü mevkisinde meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti.

Korkunç kazada çok sayıda yaralının da olduğu bilgisine ulaşıldı. İstanbul'dan Samsun'a giden özel bir firmaya ait İhsan Güleryüz idaresindeki yolcu otobüsü sabahın erken saatlerinde Kayadüzü mevkisinde şarampole yuvarlandı. Amasya’nın Merzifon ilçesinde meydana gelen feci kazanın ardından çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi bölgeye sevk edildi.

Yaralılar ambulanslarla en yakın hastanelere kaldırıldı.Amasya'nın Merzifon ilçesi Kayadüzü mevkisinde meydana gelen feci kazada otobüs şoförü İhsan Güleryüz, yolculardan Tuğçe Duran ve Murat Eyi ile kimlikleri henüz tespit edilemeyen 3 yolcu hayatını kaybetti. Kaynak: Amasya'da Yolcu Otobüsü Şarampole Devrildi - Ölü ve Yaralılar Var 

Editör: Haber Merkezi