HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Van'da Orta Doğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen '10. Doğu Anadolu Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı' ile '3. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi’nde Hakkari’de yerini aldı. Hakkari Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından kenttin kültürel, tarihi, turistik değerlerinin tanıtımını gerçekleştirmek üzere stant kuruldu.

Yurt içi ve yurt dışından 350 firmanın katıldığı fuarda, Hakkari Valiliği İl Özel İdaresi ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) desteği ile Hakkari İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından açılan Hakkari standına bu yılda yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösteriyor.

Kent tanıtımının yapıldığı fuarda Hakkari tanıtım videosu sunumu, ZAP markasına ait yöresel ikramlar, yöresel yemek olan Devin ikramı ve tanıtım materyalleri ile Hakkari’nin doğal, tarihi, turistik ve kültürel değerler ziyaretçilere tanıtılıyor.

Fuarın ilk gününde Hakkari standını  Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Onur Gözet ziyaret etti.Gelen konuklara İl Kültür ve Turizm Müdürü İdris Ağacanoğlu eşlik etti.

4 gündür ziyaretçilere açık olan fuar, yarın sona eriyor. 

hakkari-standi-(1).jpg

hakkari-standi-(3).jpg

hakkari-standi-(4).jpg

hakkari-standi-(5).jpg

hakkari-standi-(6).jpg

hakkari-standi-(7).jpg

Editör: Haber Merkezi