HABER: HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Polisevi’nde verilen yemeğe Vali Cüneyit Orhan Toprak’ın yanı sıra Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Vali Yardımcıları Bekir Abacı ve Mehmet Nurullah Karaman, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ve bazı kurum müdürleri katıldı.
 
Yemekte bir konuşma yapan Vali Cüneyit Orhan Toprak,  yaklaşık üç buçuk yıldır yürüttüğü Hakkâri Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevinden Tunceli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne atanan Mehmet Akif Bildirici’ye Hakkâri’de yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
 
Hakkâri Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün hizmet alanının çok geniş olduğu bir teşkilat olduğunu ifade eden Vali Toprak, ''Engelli bakım hizmeti, çocuk ve kadın sığınması, anket ve kamu araştırması ile gazi ve şehit işlemlerine kadar inanılmaz bir hizmet yelpazesi var. Gerçekten toplumumuzun sosyal politikaların yürütülmesinde çok etkin fonksiyonel bir rolü var. Hakkâri’de de bu tür faaliyetler çok önem arz ediyor. Her yerde bu kadar önemli olmayabilir. Mehmet Müdürümüz görevine sadık, bağlı, fedakârane görev icra eden devamlı alanda olan şehidimizi, şehit yakınlarımızı, gazilerimizi, engellilerimizi, bakıma muhtaç kadınlarımızı, çocuklarımızı gözeten, kollayan, takip eden görevine bağlı bir dönem geçirdi. Kendisine ben bu vesileyle hem Hakkâri halkımız adına, hem devletimiz adına, hem de şahsım adına teşekkür ediyorum. Tunceli’de de aynı şekilde faydalı hizmetler sunacağına inancımız tamdır. Biz kendi adımıza üzülüyoruz. Gerçekten kafamızın rahat olduğu takdir ettiğimiz bir müdürlüktü. Bizim için bir kayıp oluyor ama kendisi de burada üç buçuk yıl görev icra etti. Hakkâri şartlarında da yeterli bir süre. Ben kendisine hayatında başarılar, mutluluklar, sağlık, huzur, afiyet diliyorum'' şeklinde konuştu.
 
Daha sonra Vali Toprak, Hakkâri’de yaptığı hizmetler anısına ASP İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici’ye plâket ve yöreye ait el dokuması kilim hediye etti.

02-003.jpg

Editör: Haber Merkezi