HAKKARİ İL SESİ GAZETESİ-

Vali Toprak Şemdinli 34. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Erdoğan Baykal ile bir süre sohbet etti. Daha sonra Seyyid Taha Hz. Türbesi’ni ziyaret eden Vali Toprak, onarım çalışmaları devam eden Kayme Sarayı’nda incelemelerde bulundu.

Şemdinli İlçesi ziyaretlerinin ardından Yüksekova Belediye Spor ile Tatvan Gençlerbirliği arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur karşılaşmasını izlemek üzere Yüksekova'ya giden Vali Toprak, maç öncesi Yüksekova Belediye Spor takımının soyunma odasına giderek oyunculara başarılar diledi.

Maçın ardından galibiyet alan Yüksekova Belediye Spor oyuncularını tek tek tebrik eden Vali Toprak, “Arkadaşlarımız iyi hazırlanmışlar.

Hocamızın kontrolünde ilk golden sonra rahatladılar. Çok güzel bir futbol oynadılar. Maçta net bir skorla rakibimizi yendik. Maçımızı kazanmış olduk.

Takımımız oldukça yeni ve yeni transferler yapıldı. Hocamızı deneme ve görme imkânımız oldu. Hocamızın takımla iyi bir uyum içerisinde olduğunu gördük.

Ben buradan Yüksekova’lı kardeşlerimize seslenmek istiyorum. Hem takımlarına destek olmalarını hem de maça gelmelerini istiyoruz.

Bugün de çok sayıda taraftar takımlarına destek oldu. Bir de gerginliğe gerek yok. 2-0 öndeyken gereksiz hareketlere gerek yoktu. İnşallah çok iyi bir sezon geçirmeyi diliyorum” şeklinde konuştu.

Vali Cüneyit Orhan Toprak’ın ziyaretlerine Hakkâri Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Şemdinli Kaymakamı Muhammet Fuat Türkman, Şemdinli 34. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Erdoğan Baykal,

Hakkâri İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Yüksekova Belediye Başkan Vekili Bayram Özcan eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi