HAKKARİ İL SESİ GAZETESİ-

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, kent merkezi ve bağlı köylerdeki muhtarlarla bir araya gelerek isteklerini dinledi.

Toplantıda konuşan Vali Toprak, muhtarlarla sadece toplantılarda değil, her ortamda, her zaman görüştüklerini belirterek şöyle konuştu: 

"Zaten olması gereken de bu olmalı. Görüşme konusunda da muhtarların her zaman önceliği vardır. Yoğun bir programım olmadığı müddetçe siz değerli muhtarlarımıza kapımız her zaman açık. Mesul olduğunuz köylerinizin sorunlarını halletmek için ben ve mesai arkadaşlarım her zaman halletmek için yoğun bir mesai sarf ediyorlar.

Sizler vasıtasıyla az çok hangi köyün ne sorunu var bunlara vakıf olduk artık. Sizlere gelen elektrik, ulaşım gibi konuları ilgili kurumlarla görüşüp çözmeye çalışıyoruz. Tabi işin doğası gereği ihtiyaçlar sonsuz, imkanlar kısıtlı. Biz elimizdeki imkanları vatandaşlarımıza sunmak için gayret sarf ediyoruz. Bizler halkımıza hizmet için varız. Sizlerden gelen görüş ve önerileri yerine getirmek biz idarecilerin asli görevidir. Yeni köprü ve Depin'deki kontrol noktalarında yaşanan sıkıntıların bir an evvel son bulması için her iki bölgeye güç merkezi kurulacak."

Basına kapalı devam eden toplantıya, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Vali Yardımcısı Hasan Ongu, İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Sağlık Müdürü Dr. Hamdullah Kara, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Osman Kızılban, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bilal Gür, Devlet Su İşleri Müdürü Kerim Aykut ve muhtarlar katıldı.

Editör: Haber Merkezi