Vali Cüneyit Orhan Toprak, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ile birlikte kent merkezine yaklaşık 60 kilometre mesafede bulunan Geçitli Köyünü ziyaret etti.
 
Vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Toprak, bir araya geldiği köy sakinleriyle sohbet ederek onların sorun ve taleplerini dinledi.
 
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, köylerine gelerek kendilerini ziyaret eden Vali Toprak ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
 
Daha sonra Vali Cüneyit Orhan Toprak ve beraberindeki heyet, İstanbul’daki hayırsever işadamları tarafından Hakkâri İl Emniyet Müdürlüğüne gönderilen giyim malzemelerini köydeki çocuklara dağıttı.
 
Geçirdiği rahatsızlık sonucu babası Mehmet Tuncer’i kaybeden köy sakinlerinden Nihat Tuncer’i de evinde ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulunan Vali Toprak, ardından Geçitli ve Durankaya Jandarma Karakollarını ziyaret ederek burada görevli askerleri personelle bir araya geldi.

haber-1-011.jpg

haber-2-006.jpg

haber-5-003.jpg

haber-6-002.jpg

Editör: Haber Merkezi