Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi D Grubu’nda mücadele eden Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Siverek Ortopedik Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı arasında oynanan müsabakayı izledi.

Hakkâri Kapalı Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı Vali İdris Akbıyık’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin ve sporseverler izledi.

Müsabaka öncesinde Yeni Zelanda da yapılan terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımız için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Oldukça çekişmeli geçen müsabakada rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen Sümbül Engelliler Spor Kulübü, Siverek Ortopedik Engelliler Spor Kulübü’nü 57-34 gibi farklı bir skorla yendi.

Vali Akbıyık, Sümbül Engelliler Spor Kulübü’nü aldıkları galibiyetten dolayı kutlayarak bundan sonraki maçlarında da başarılar diledi. 

05-009.jpg

01-020.jpg

06-011.jpg

07-006.jpg

Editör: Haber Merkezi