HAKKARİ İL SESİ GAZETESİ-HİKMET TEMEŞ

Sümbül Mahallesi muhtar adayı olan genç muhtar Ferdi Aksaç, Tekser mevkiinde kurduğu çay ocağında mahalle sakinlerini ücretsiz çay ikram ederek, seçildiği takdirde yapacağı hizmetleri anlatmıştı.

“5 dakika iyi düşün 5 yıl Pişman Olma” sloganı ile seçimlere giren Aksaç, mahallenin değişik noktalarına afişlerine asarak mahallesi için yapacağı projeleri açıklamıştı.

Aksaç, seçimlerden önce verdiği vaatlerde, ”Mahalle sakinlerinin 24 saat ulaşabileceği whatsapp ihbar hattını kuracağız. Çöp Konteynerleri düzenli olarak dezenfekte edilip takip edilecek. Mahallede bulunan her kesin taziyesi ile ilgilenecek eksikler varsa giderilmek için çalışacağım. Mahallede bulunan tüm aydınlatma direkleri ve lambaları onarılacak, yanmayan lamba bırakmayacağız.

 Mahallemizde patlayan, bozulan ve gelmeyen suları ivedi bir şekilde yapılması için takipçisi olacağız. Okulumuzda ve sağlık ocağımızdaki sorun ve sıkıntıların takipçisi olacağız, Öğrencilerimizi rahatsız eden nedenleri bulup çözeceğim. Mahalle ve Kurumlar arası köprü olacağız. Özel günlerde Mahalle sakinlerimize yardımcı olacağız.

Düğün, Nişan, Sünnet vs Camii, Mezarlık, Park ve bahçelerimizi evimiz gibi temiz tutması için ilgili kurum ile sürekli istişare içinde olacağız. Gelen yardımları adamına göre değil, muhtacına göre dağıtacağız. Muhtarlık büromuzu açacağız gibi vaatlerde bulunmuştu.

Yaptığı ilginç seçim çalışması ile rakibine fark atarak muhtar seçilen genç Muhtar Ferdi Aksaç, önceki gün eşi ve çocuğu ile birlikte ilçe seçim kuruluna giderek mazbatasını aldı. Heyecanlı olduğunu belirten Aksaç, kendisine oy veren vermeyen herkese ise teşekkür etti.

 

 
 

 
Editör: Haber Merkezi