HABER: HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Ahmed-i Hani Kur’an Kursunda gerçekleştirilen toplantıya İl Müftüsü Faruk Gürbüz, şube müdürleri, vaizler, büro personelleri ve kentteki mahalle muhtarları katıldı.

Katılımlarından dolayı mahalle muhtarlarına teşekkür eden İl Müftüsü Gürbüz toplantıda, müftülük çalışmaları, hac , umre işleri, gerçekleştirilen ve devam eden din hizmetleri hakkında bilgilendirmede bulunduktan sonra, muhtarlardan devam eden cami ve kur’an kursu inşaatlarının tamamlanması, umreci sayısının çoğaltılması, sabah namazı buluşmalarına katılımın artması, mahallelerinde bulunan cami ve kur’an kurslarının fiziki durumlarının düzeltilerek, daha hijyen ortamlarda din hizmeti sunmalarına katkıda bulunmaları için destek talebinde bulundu.  

Muhtarlardan mahallelerindeki din hizmetleri ile ilgili eksik ve aksaklıkları belirtmelerini isteyen  Gürbüz,  eksik ve aksaklıkların giderilmesi için çözüm önerilerini dinleyerek, Müftülük olarak üzerlerine düşecek her türlü hizmeti yapmaya hazır olduklarını söyledi.  

Toplantıya katılan muhtarlar da mahallelerinde din hizmetlerinin en güzel bir şekilde yürütülmesine katkıda bulunmak amacıyla üzerlerine düşen görevleri yapacaklarını belirttiler. 

haber-1.jpg

haber-3-001.jpg

Editör: Haber Merkezi