HAKKARİ İL SESİ GAZETESİ/HİKMET TEMEŞ

Bulvar, Kayacan ve İdem Caddesi üzerinde düzenlenen gül dağıtımına İl Müftüsü Faruk Gürbüz, Şube Müdürü Şaban Güldal ve beraberindeki daire amirleri katıldı.
Müftü Gürbüz ve beraberindekiler, ilk etapta Hakkari devlet hastanesi baş hekimi Genel Cerrah Uzmanı Op. Dr. Sevda Baştürk ve Başhekim yardımcısı Dr. Funda Toprak’ı makamında ziyaret ederek gül verip bir süre sohbet ettiler.
Ziyaretin ardından İl Müftüsü ve beraberindekiler esnaf ve vatandaşlara bin adet canlı gül dağıttılar.
Burada konuşan İl Müftüsü Faruk Gürbüz, gül kokusunun peygamber efendimizin kokusu olduğunu anımsatarak, kutlu doğum etkinlikleri çerçevesinde esnaf ve vatandaşlara Kur-an ve Peygamber sevgisini anlatıyoruz dedi.
Gürbüz,” Kutlu doğum etkinlikleri çerçevesinde esnaflarımızı gezdik. Esnaf ve vatandaşlarımız bizi çok samimi ve içten karşıladı. Yaklaşık bin adet gül dağıttık. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızı yarın saat 13:30’da hedef halı sahada düzenleyeceğimiz kutlu doğum programına tekrardan davet ettik” diye konuştu. 
Esnaf ve vatandaşlar da Müftü Gürbüz’ün dağıttığı gülleri alarak, teşekkür ettiler ve İl Müftülüğünün halkla iç içe olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Editör: Haber Merkezi