HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı’nda 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye birincileri arasına giren öğrencileri makamında kabul etti.

TEOG sınavının sonuçlarının açıklanmasının ardından dereceye giren öğrenciler de belli oldu.  Hakkari Merkezde eğitim gören İlayda Çallı, Burak Ronas Hatipoğlu, Fatma İmamoğlu, Ebrar Piruze Demir, Amine Rukiye Cumaoğlu, Aycan Duran 120 sorudan tamamını doğru cevaplayarak büyük bir başarıya imza attılar. Binlerce öğrencinin ter döktüğü bu sınavda Türkiye birinciliği elde eden öğrenciler başarılarının sırrını, düzenli çalışmak olduğunu dile getirdiler.
 
İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, eğitim alanında önemli başarılar yakaladıklarını ifade etti. Durgun; “öğrencilerimizin başarısını, sevincini ve haklı gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu başarı bizi çok mutlu etti. Süreçte sıkı çalışma temposu içinde olan tüm eğitimci ve idareci arkadaşlarımıza, duyarlı velilerimize, derslerine sıkıca sarılan öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Aynı zamanda ilçelerimizde de tüm soruları doğru cevaplamış öğrencilerimiz bulunmaktadır onları da tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin durumlarını aralıksız takip etmeye devam edeceğiz.” Dedi.
 
Durgun öğrencileri tebrik ederek, hediyelerini verdi.

02114550_img_0007.jpg

Editör: Haber Merkezi