HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılının başlaması münasebetiyle MEB'in üst düzey yöneticileri Hakkari’ye ziyaret etmeye devam ediyorlar. MEB Strateji Geliştirme Başkanlığı, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Haşim Altun, Hakkari’ye geldi.

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür ile beraber okullarda saha ziyaretlerinde bulunan MEB Daire Başkanı Haşim Altun, burada salgın süreci eğitim hazırlıkları ve EBA destek noktaları hakkında bilgiler edindi ve İl- İlçe yönetici ve öğretmenlerin sorun ve önerilerini dinledi.

Eğitim kurumlarında hijyen şartlarını geliştirmek için MEB'in TSE ile ortak yürüttüğü "Okulum Temiz" uygulamasında Hakkari’de başarı gösteren ve belge almaya hak kazanan Gazi M. Kemal Anadolu Lisesi ve Hakkari Fen Lisesini de tebrik eden Altun, okul müdürlerine “Okulum Temiz” belgesini takdim etti.

Daire Başkanı Haşim Altun, ziyaret sonrasında salgın süreci eğitim hazırlıkları kapsamında istenilen düzeyde farkındalık oluşturulduğunu ve bu durumdan ötürü memnuniyetini dile getirerek İl Milli Eğitim Müdürü nezdinde Hakkari MEM ekibine ve ziyaret edilen okul müdür ve öğretmenlerine teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürü  Bilal Gür ise okulların eğitim öğretime hazır olduğunu vurgulayarak, Daire Başkanı Sayın Haşim Altun'un Hakkari’ye yaptığı ziyaretin Hakkari Milli Eğitim Camiasına güç kattığını belirtti ve ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

daire-8.jpg

daire-7.jpg

daire-5.jpg

daire-4.jpg

Editör: Haber Merkezi