HAKKARİ İL SESİ GAZETESİ-HİKMET TEMEŞ

Bulvar Caddesi Kaya Plaza dördüncü katında düzenlenen  açılışta konuşan Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, bugün yine çok güzel bir derneğin açılışını  gerçekleştirmek üzere bir araya geldiklerini söyledi. Taş derneğin Hakkari'ye hayırlı olması temennisinden bulunarak İHH Şube Başkanı Orhan Temel’e görevinde başarılar diledi.
İHH Hakkari Şubesi Başkanı Orhan Temel, ise özellikle dünya genelinde Müslümanların zor günler geçirdiğini söyledi.

Temel konuşmanın devamında şunları ifade etti.

"Müslüman her zaman vicdanlı olmalıdır. Bizler de Hakkari'de yaşayan dostlarımızla hep birlikte güzel çalışmalar yapacağız. Bizler yangın yeri olan yeryüzü coğrafyanın söndürülmesi için çalışacağız.''dedi.

Doğu ve Güney Doğu Bölge Koordinatörü Barış Oktay da İHH’nin 1990’lı yıllardan beri Hakkari bölgesinde faaliyet gösterdiğini, 2019 yılında resmen kurulduğunu şimdi de derneğin hizmet binasını faaliyete açıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından derneğin açılış kurdelesi kesildi.

Açılışa Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Abdülmecit Tarhan,İHH Genel Merkez Genel Başkan Yardımcısı Vahdettin Kaygan ,Doğu ve Güney Doğu Bölge Koordinatörü Barış Oktay,İHH Kadın Kolları Başkanı Müyesser Yağız,Akmercan Hakkari-Şırnak Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Müdürü Bilal Çiçek,Kızılay Başkanı  Recep Bozkurt,Önder İmam Hatipliler Derneği Hakkari Şube Başkanı Adil Demir, Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Nazmi Demir,Çevre ve Şehircilik İl Müdürü  Nazmi Yakar,Sibar Otel Müdürü İsa Erkaya,Dernek yönetim kurulu üyeleri ve gönüllüler katıldı.

Program verilen ikramlarla son buldu.

3.JPG

 

4.JPG

 

5.JPG

 

44.JPG

 

 

22-002.JPG

 

22-003.JPG

 

11-001.JPG

 

img-9427-001.JPG

Editör: Haber Merkezi