HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

 Hakkari Belediye Başkanlığı “2017 Hakkari Dönüşüm Programı” kapsamında Hakkari’ye modern bir şehir görünümü kazandırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor.

 Şehir merkezinde yapılan prestij cadde uygulaması, peyzaj çalışmaları, estetik duvar uygulaması ile Hakkari’ye modern bir görünüm kazandıran belediye çalışmalara “Hakkari Estetik-Dekoratif Kent Aydınlatması” projesi ile devam ediyor. Şehir merkezindeki aydınlatma direklerine yönelik yapılan çalışmalar sonucu çarşı merkezi Bulvar Caddesi üzerinde her iki kaldırım üzerinde estetik- dekoratif ve tamamı led ışıklandırmalardan oluşan özel imalat direklerin yerleştirilmesi ile başladı. Kaldırımlarda direk montajlarının tamamlanması ile orta refüjlerde devam edecek.

HAKKARİ'YE HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 Proje ve çalışmalara ilişkin açıklamada bulunan Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, estetik-dekoratif aydınlatma projesi ile kenttin modern bir görünüme kavuşacağını belirtti. Epcim, “Hakkari’ye hizmet yapmanın ötesinde Hakkari’ye en iyi, en kaliteli, en verimli ve en doğru hizmetleri kazandırmak için çalışıyoruz. Bunun için işin başında Hakkari Belediyesi olarak ‘2017 Hakkari Dönüşüm Programı’ hazırladık. Bu kapsamda Hakkari’nin temel sorunlarını çözmek için projelerimizi önümüze alarak ilerliyoruz. Bugün üzerinde özenle çalışarak Hakkari’mizi modern bir şehir yapmaya yönelik hazırladığımız bir projemiz daha hayata geçiyor.  Hakkari sokakları estetik-dekoratif aydınlatma projemiz ile artık daha modern, daha estetik ve daha dekoratif bir görünüme kavuşmuş olacak. Şimdiden Hakkari’mize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

h-2-001.jpg

h-1-001.jpg

Editör: Haber Merkezi