HABER: HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Hakkari Belediye Başkanlığının “2017 Hakkari Dönüşüm Programı” kapsamında kent genelinde başlatmış olduğu çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. 

Kentte güneşli havayı fırsat bilen belediye ekipleri, daha düzenli ve modern bir üst yapının oluşması ve şehre yeşil alanların kazandırılmasına yönelik hummalı bir çalışma yürütüyor. Ekipler, asfalt uygulamasının tamamlandığı yol güzergahlarında orta refüj ve kaldırım düzenlemesi başlatırken buna bağlı orta refüjlerde bölgenin iklim ve  mevsimine göre ayrıca kent estetiğine uygun ağaçlandırma ve peyzaj uygulaması yapıyor. 
 
“HAKKARİ’NİN ŞEHİR KALİTESİ YÜKSELİYOR”
 
Çalışmaları yerinde denetleyen Belediye Başkan Vekili  Cüneyt Epcim, yapılan çalışmalar ile ilgili açıklama yaptı. Epcim; “Buradaki peyzaj ve ağaçlandırma çalışmalarımızın temelinde olabildiğince yeşili Hakkari’mize kazandırmak. Tabi burada belirli bir uygunluk programı ile çalışıyoruz. Projelendirme ve araştırmalar sonucu Hakkari’mize en iyi hizmeti uyguluyoruz. Bu çalışmalarımız ile Hakkari’mizin şehir kalitesi yükseliyor. ” dedi.

Editör: Haber Merkezi