Karakter boyutu :






26 Temmuz 2017 Çarşamba 14:45
Hakkari’nin ‘doğaba’ yemeği Bolu’da tanıtılacak
13 Ağustos tarihinde düzenlenecek olan 32.Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivalinde Hakkari’ye has “Doğaba” yemeği ikram edilecek.
HAKKARİ İL SESİ GAZETESİ
Hakkari Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Necmettin Kurt, 32. Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali hazırlıklarına başladıklarını söyledi.
Mengen Belediyesi ve Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAŞPAKON) tarafından 12- Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivaline 8 usta ile katılacaklarını belirten Başkan Kurt, Türkiye genelinde 60 ilin katılacağı festivalde her ilin yöresine ait yemeklerin tanıtılacağını belirtti.
Başkan Kurt, “Hakkari Aşçılar ve Pastacılar Derneği olarak festivalde Hakkari adına bin kişiye yöremize özgü ‘doğaba’ yemeğini ikram edeceğiz” dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
Hakkari’de 50 bin fidan toprakla buluştu
Hakkari'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı düzenlendi
ÇUKURCA 2'İNCİ FOTOSAFARİ VE DOĞA SPORLARI FESTİVALİ BAŞLADI
Hakkari’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
ÖNE ÇIKANLAR

- Sınırın sıfır noktasında organik tahin üretimi
- Valiliklere sokağa çıkma kısıtlamalarında istisna kapsamına alınacak kişilerle ilgili ek genelge gönderildi
- Hakkari'de öğrenim gören çocuğun "Uluslararası Caribou Matematik Yarışması" başarısı
- Komandolara çığda arama-kurtarma eğitimi verildi
- Hakkari ve Van'da uyuşturucu tacirlerine büyük darbe vuruldu
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari İl Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim
Haber Yazılımı: CM Bilişim