HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Kent merkezinde değişik noktalarda sürdürülen BSK Asfalt Kaplama Yapım işi ile yollar asfalta kavuşmaya devam ediyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında yaya ve araç trafiği için büyük önem arz eden şehir girişinden şehir merkezine kadar olan 7 Kilometrelik ana yol güzergahı tamamen yenileniyor. Reglaj çalışmaları ile yolların zemininde yapılan yenileme, güçlendirme ve genişlemeler sağlanan yollar asfalta hazır hale getirerek profesyonel BSK asfaltla ile Türkiye standartlarına uygun hale getiriliyor.

3-014.jpg

Şimdiye kadar bir şeridin bitirildiği Hakkari-Van Karayolu, diğer şeridin de trafiğe açılması için ekipler, çalışmalarına devam ediyor. İkinci şeritte başlatılan çalışmalar Keklikpınar Mahallesi Kantar Semti ile Dağgöl Mahallesi DSİ Virajı üzerinde devam ederken, çalışmalar tamamlama aşamasına geliyor.

Yapılan hizmetlere hız kazandırmak ve kalite kontrolünü sağlamak için Hakkari Belediye Başkanı Cüneyt Epcim, beraberindeki teknik heyet ile yolda sürdürülen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek denetimlerde bulunuyor. 

2-014.jpg

4-008.jpg

Editör: Haber Merkezi