HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 2. Lig de mücadele eden Hakkari Gençlik Merkezi ve Gençlik Spor Kulübü, Van ve Siirt’te düzenlenen Voleybol Bölge Yarışması’nda genç erkekler ve yıldız erkek kategorilerinde bölge birincisi oldu. Türkiye’de son 16 takım arasına adını yazdıran Hakkari voleybol takımı, yarı finalde Hakkari’yi temsil edecek.

Hakkari, son yıllarda değişik spor dallarında elde ettiği başarılar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Neredeyse her spor dalında başarılar kazanan Hakkarili gençler, şimdi de voleybolda elde ettikleri başarılar ile kenttin gururları oldu.

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig de mücadele eden Hakkari Gençlik Merkezi ve Gençlik Spor Kulübü, 12-14 Nisan’da Van’da düzenlenen Voleybol Bölge Yarışması’nda Yıldız Erkek müsabakalarında Van, Bitlis, Ağrı takımlarını yenerek, yıldız erkek kategorisinde Doğu Anadolu bölge birincisi oldu.

Voleybolda başarılarına başarı katmaya devam eden Hakkari voleybol takımı, Siirt’te de düzenlenen Bölge Yarışması’nda Genç Erkekler müsabakasında Siirt, Mardin ve Diyarbakır takımlarıyla oynadıkları maçları kazanarak, genç erkekler kategorisinde Güneydoğu Anadolu Bölge birincisi oldu.

Elde edilen başarılar ile Türkiye’de ilk 16 takıma giren Hakkarili voleybolcu gençler, düzenlenecek olan yarı finallerde Hakkari’yi temsil edecek.

Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, Hakkari Gençlik Merkezi ve Gençlik Spor Kulübü Voleybol Takımı’nın elde ettiği başarılardan dolayı kutladı.

Yarı finale yükselerek Türkiye’de 16 takım arasında adını yazdıran Hakkari Voleybol Takımı’nın oynanacak müsabakalarda Hakkari’yi temsil edeceklerini belirten Güldal, “Hakkari spor alanında başarılara imza atmaya devam ediyor. Bütün spor branşlarında amacımız Hakkari’yi çok iyi bir konuma getirmek. Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımımız oynadıkları maçları kazanarak bölge birincisi oldu. Artık Hakkari, yarı finallerde mücadele edecek. Tüm sporcularımızı tebrik eder, yarı finalde de başarılarının devamını dilerim.”

Hakkari’ye çiftte gurur yaşatan Hakkarili voleybolcu gençlerin başarısı kentte sevinçle karşılandı.

a5f82f52-ea4f-412d-87a5-4f9dfb64e024.jpg

voleybol-(2).jpg

voleybol-(4).jpg

voleybol-(1).jpg

Editör: Haber Merkezi