HAKKARİ İL SESİ GAZETESİ-

İstanbul'da faaliyet gösteren Hakkari İli ve İlçeleri Eğitim, Sanat, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İstanbul'da okuyan öğrencile için yurt açtı.
450 metrekare üzerinden kurulan 14 odalı ve her odada iki kişini kalacağı pansiyon İstanbul'a okumak için giden ve barınma konusundan sorunlar yaşayan maddi anlamda zor durumda kalan Hakkarili öğrenciler için açıldığı öğrenildi.
Bir ay sonra faaliyete geçecek olan pansiyonun  tadilat masrafları Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcı  Muharrem Ödemiş  tarafından üstlendi.
On yıllık kira giderinin hayırsever iş adamı Ramazan Kümek tarafından karşıldığını ve barınma konusundan sorun yaşayan Hakkarili öğrencilerin bu  imkandan yaralanması için İstanbul'da faaliyet gösteren Hakkari İli ve İlçeleri Eğitim, Sanat, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  Başkanı Şemsettin Demir'e  ulaşmaları gerektiği  öğrenildi.

Açılan yurt binasının 3 odasının tamamiyle ücretsiz olacağını belirten Şemsettin  Demir geriyen kalan  odaların ise sadece öğrenciler için uygun fiyata vereceğini  söyledi.

İLETİŞİM NUMMARASI: ŞEMSETTİN DEMİR: 05425096560

 

 

 

Editör: Haber Merkezi