Geçtiğimiz aylarda Ankara’da kurulan ANHAK-DER resmi kurum ve Sivil Tolum Kuruluşları (STK) ziyaretleri kapsamında Çankaya Belediyesi’ni ziyaret etti.
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getirerek, ANHAK-Der yapısı ve çalışmaları Başkan Mazhar Özdinç’tenhakkında bilgi aldı.

Taşdelen Hakkârilere kapılarının her zaman açık olduğunu ifade ederek, derneklerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Taşdelen Çankaya sınırlarında çok sayıda Hakkârilinin yaşadığını anımsatarak belirterek,”Hakkari şehri bizler ve ülkemiz için çok özel, kıymetli bir şehir.

Hakkari insanımız bilsin ki Çankaya da onları evi. Ne zaman bir arzunuz olursa buyurun gelin. Sizleri ağırlamaktan çok memnun olduk” dedi.

Hakkâri Ankara Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin (ANHAK-DER) Başkanı Mazhar Özdinç de Taşdelen’e misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti.

Özdinç Ankara’da yaklaşık 10 bin hemşehrilerinin olduğunu belirterek, amaçlarının kurumlarla bir gönül bağı kurmak dolduğunu ve Hakkâri’nin kültür ve geleneklerini her yerde tanıtacaklarını söyledi.

Yaklaşık 45 dakika süren ziyaret, hatıra fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.Basından.

Editör: Haber Merkezi