Hakkari ve Beşiktaş belediyeleri tarafından düzenlenen çocuk festivali sona erdi.

Ramazan ayında 29 gün boyunca birbirinden farklı her yaştan vatandaşa göre Ramazan etkinlikleri hazırlayan Hakkari Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Kurban Bayramı'nda da İstanbul Beşiktaş Belediyesi ile ortak bir organizasyon düzenleyerek şehirde Türkiye'nin en büyük oyun parkını kurdu. Kurban Bayramı'na özel çocuklar için düzenlenen festivale Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve yardımcıları da katıldı.

Merzan Mahallesi'nde 4 gün devam eden ve Hakkarili çocukların aileleri ile birlikte yoğun ilgi gösterdiği festival sona erdi. Hakkari'de yıllardır gerçekleştirilememiş altyapı ve üstyapı gibi önemli sorunları çözmek için gayretle çalışan Hakkari Belediyesi, bir taraftan da şehirde sosyal faaliyetler gerçekleştirmesi yöre halkı tarafından takdirle karşılandı.

Türkiye'nin en büyük çocuk parkını Hakkari'de kuran Hakkari Belediyesi ve Beşiktaş Belediyesine teşekkür eden Hakkarili vatandaşlar, belediyeye kayyum atanmasıyla birlikte hep ilkleri yaşadıklarını ifade ettiler. Vatandaşlar, "Hakkari Belediyesi ve İstanbul Beşiktaş Belediyesi ile çocuklarımıza özel Kurban Bayramı'na yönelik festival düzenledi. Çocuklarımız mahallelerden özel servislerle festival alanına taşındı. Kurulan oyun parkında çocuklarımız kaydırak, tırmanma duvarı, olimpik parkur, engelli parkur, rodeo simülatör, zıp zıp sahası gibi eğlenceli oyun grupları ile tanıştı. Yaklaşık 38 kişilik özel animasyon ekibi, tiyatrolar, müzik dinletileri ile eğlencenin keyfini yaşadık. Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve Hakkari Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayhan Tunç ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dediler. 

Editör: Haber Merkezi