HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü, çocuk, genç ve engelli bireyleri spora yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı yaratmak ve toplumda spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamak amacıyla her yıl uygulanan yaz spor okullarına kayıtlar başladı.

Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bu kapsamda kentte açılacak yaz okullarına ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, “Bu Yaz Mutlaka Spora Başlamalısın” sloganı ile Hakkari ve ilçelerinde 5-18 yaş aralığında 17 branşta yaz spor okullarının açılacağını duyurdu. 

Ücretsiz yaz spor okullarına kayıtların başlandığı belirtilen açıklamada başvuruların Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları ve Spor Servisi birimlerinde alınmaya başlandığı belirtildi.

Çocuk ve gençlerin yaz tatilini iyi bir şekilde değerlendirmelerini sağlayacak olan yaz spor okullarında bu yıl atletizm, basketbol, badminton, güreş, hentbol, voleybol, tenis, okçuluk, kayak (paten), muay-thai, karate, judo, satranç, masa tenisi, futbol ve herkes için spor branşlarından ücretsiz şekilde faydalanacağı belirtilirken, yüzme kursundan ise ücretli şekilde yararlanacağı açıklandı.

1-100.jpg

Editör: Haber Merkezi