Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce Hakkari Evi'nde verilen yemeğe Vali Cüneyit Orhan Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, Vali Yardımcısı Bekir Abacı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Dağ ve Komando Tugay Komutan Yardımcısı Yarbay Cavit Nartop, ASP İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici, şehit ve gazi aileleri katıldı.

Vali Cüneyit Orhan Toprak, masalarını dolaştığı davetlilerle yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti.

Etkinlikte yemeğin ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti yapılarak, İl Müftüsü Faruk Gürbüz tarafından dua edildi.

Vali Toprak, yaptığı konuşmada, 15 Temmuz’daki hain kalkışmanın yıl dönümü vesilesiyle şehit yakınları ve gazilere vermiş oldukları yemeğe katılan herkese teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Kanlarını canlarını, en önemli değerlerimiz uğruna feda eden şehitlerimizi bir kez daha minnet ve şükranla anıyor, Yüce Allah’tan kendilerine rahmet diliyorum. Burada bulunan kıymetli misafirlerimiz de bu kanını canını feda eden şehitlerimizin yakınları, çocukları, babaları ve gazilerimizden oluşuyor. Ben bu kadar kıymetli bir toplulukla bir arada olmaktan duyduğum memnuniyeti ve mutluluğu ayrıca ifade etmek istiyorum."

Editör: Haber Merkezi