Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Okul Destek Projesi kapmasında, projeden faydalanan çocuklar ile velilerine Hakkari Üniversitesinin konferans salonunda müzik dinletisi yapılarak çocukların keyifli vakit geçirmeleri sağlandı. 

Yapılan etkinlikle ilgili açıklamada bulunan Hakkari Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih Kaya, bakanlığı sunmuş olduğu sosyal hizmet modellerinden yararlanan çocukların okul dışı zamanlarını değerlendirmek, çocukları dış uyarıcılardan korumak ve akranları ile eşit fırsatlara sahip olmaları için akademik, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler ile buluşturma amacıyla İl Müdürlüğünce 'Okul Destek Projesi' yürütüldüğünü söyledi.

Kaya, açıklamanın devamında şunları aktardı.'' Müdürlüğümüz bünyesinde yürütülen ‘Okul Destek Projesi’ kapsamındaki çocuklarımızın kişisel ve sosyal gelişimini desteklemek, sosyal hayatın her alanına katılımını sağlamak ve milli değerlerine olan ilgisini artırmak amacıyla Hakkari Üniversitesinin konferans salonunda Müzik dinletisi,yapılarak çocukların keyifli zaman geçirmeleri sağlandığını, bu konuda kendilerine yer ve ulaşımda yardımcı olan Hakkâri Üniversitesi Rektörü sayın Prof. Dr. Ömer Pakiş’e ve yine çocuklarımızın keyifli vakit geçirmelerini sağlayan Hakkâri Belediyesinin Kültür ve Sanat Müdürlüğüne bağlı Rengi Hakkari Sanat Topluluğuna ve yöneticilerine teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

ilan.JPG

img_7250.jpg

Editör: Haber Merkezi