HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Hakkari Valiliği koordinasyonunda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde  “Haydi Spora” sloganıyla satranç, masa tenisi, okçuluk ve badminton branşlarında ödüllü yarışmalar düzenleneceği duyuruldu. 

Düzenlenecek olan ödüllü yarışmaların 11-19 Mart tarihleri arasında yapılacağı ve 18-35 yaş aralığında tüm vatandaşların yarışmaya katılabileceği açıklandı. 

Güldal: “Sporla ilgili çok çeşitli projeler gerçekleştiriyoruz”

resit-guldal-001.jpg

Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal yaptığı açıklamada, “Haydi Spora” sloganıyla başlattıkları yarışmaya tüm vatandaşları davet ettiklerini belirtti. 

Müdür Güldal, hayata geçirilen projeler ile Hakkari’nin spor kenti olma yolunda önemli adımlar atıldığını ifade ederek;  “Spor tesislerimiz 7/24 halkımızın hizmetinde olup 7’den, 70’e spor yapmaya davet ediyoruz. Halkımızın spora her zaman ulaşabilmesi adına tüm enerjimizle çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimiz adına sporla ilgili büyük gelişmeler devam edecektir. Kurumumuz çok çeşitli projeler gerçekleştiriyor. Bunlarda bizi spor kenti olma yolunda önemli bir adım atmamıza vesile oluyor. Hedefimiz bundan sonrasında da bütün spor branşlarda milli takımlara sporcu kazandırmaktır. Önümüzde ki yıllarda altyapılarımızda çok iyi sporcular çıkaracağımıza inanamıyorum.” dedi.

haydi-spora.jpg

Editör: Haber Merkezi