Hakkari Merkez Ulu Camii’nde Yaz Kur’an Kurslarına devam eden öğrenciler yüzme etkinliğinde buluştu. Yapılan etkinlik hakkında konuşan Merkez Ulu Camii İmam-Hatibi Mahmut Engin, bu tür etkinliklerin öğrencilerin memnuniyeti ve derslerdeki motivasyonlarının artmasına vesile olduğunu belirtti. 

Engin; “Ulu camisi görevlileri olarak, camimizdeki Yaz Kur’an Kursunda, Kur’an-ı Kerim ve temel dini bilgileri öğretmenin yanında, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle de zaman zaman öğrencilerimizi bir araya getirmenin gayreti içerisindeyiz. Bu vesileyle öğrencilerimiz günün yorgunluğunu atmayla birlikte, yaptıkları sosyal ve kültürel faaliyetlerle beyinlerini, sportif faaliyetlerle de vücutlarını dinlendirmiş oluyorlar. Bu tip etkinlikler öğrencilerin memnuniyeti ile derslerdeki motivasyonlarının artmasına vesile olmaktadır. Daha sıkı kaynaşmalarını sağlamaktadır. Velilerimizi de ayrıca memnun etmektedir. Bu gün gerçekleştirdiğimiz yüzme etkinliğine maddi manevi katkı sağlayan kişi ve kurumlara teşekkür ederim.”  ifadelerinde bulundu.

Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait yüzme havuzunda gerçekleşen etkinliğe katılan öğrenciler ise; “öğreticilerimizin yüzme etkinliği jesti bizleri oldukça memnun etti.” diyerek mutluluklarını dile getirdi. Etkinlik yemek ikramının ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi