HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Hakkari’de “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. 
  
Hakkari Valiliği, Hakkari Belediye Başkanlığı Kadın ve Aile Sosyal Hizmetleri Müdürlüğü ve Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” kutlamaları kapsamında belediye binası önünde “kadın” konulu fotoğraf sergisi açıldı. 

Buradaki etkinliğe Vali Cüneyit Orhan Toprak’ın eşi Dr. Funda Toprak, kadın örgütleri temsilcileri ve Hakkarili kadınlar katıldı. 

Etkinliğe katılan Dr. Funda Toprak, kadınların “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü kutladı. Kadınlarla tek tek ilgilenen Toprak, beraberinde getirdiği gülleri kadınlara dağıttı. Kadınlarla bir süre sohbet eden Toprak, daha sonra belediye binası önünde açılan “kadın” konulu fotoğraf sergisini gezdi. 

Fotoğrafçı Hacı Tansu’nun objektiflerinden çekilen fotoğrafları dolaşan Toprak, Tansu’dan çekilen fotoğraflar hakkında bilgiler aldı. 

Buradaki etkinliğin ardından beraberindeki kadınlarla birlikte Hakkari Belediye Başkanlığı’na geçen Dr. Funda Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim’i makamında ziyaret etti. 

Ziyaretin ardından Başkan Epcim, kadınlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Belediye binası önünden ayrılan Dr. Funda Toprak, beraberindeki kadınlarla birlikte öğle yemeğinde bir araya geldi. 

ifn_2630.jpg

ifn_2631.jpg

ifn_2649.jpg

ifn_2657.jpg

ifn_2664.jpg

ifn_2690.jpg

ifn_2700.jpg

ifn_2702.jpg

ifn_2717.jpg

ifn_2750.jpg

Editör: Haber Merkezi