HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar Futbol Ligi 1'inci Lig'inde mücadele eden Hakkarigücü Kadın Futbol Takımı’na maddi destekte bulundu.

Gönderilen nakdi yardım çekinin teslimi için Vali İdris Akbıyık, Kulüp Başkanı Kıymet Kurt, antrenör Cemile Timur ve futbolcularla Valilik Vip Salonu’nda bir araya geldi.

Sporcularla tek tek tokalaşan Vali Akbıyık, onlarla yakından ilgilendi. Kendileriyle bir süre sohbet eden Vali Akbıyık, yeni sezonda başarılar diledi.

Özel Harekat Daire Başkanlığı’na spora desteklerinden dolayı teşekkür eden Vali Akbıyık, “Hakkarigücü Kadın Futbol Takımı’mıza moral vermek amacıyla anlamlı bir destek verildi. Özel Harekat Başkanlığı’na teşekkür ederiz. Kadın futblol takımımızın her zaman yanında olacağız. Kenttin tanıtımında katkıları oluyor. Bizler imkanlarımız çerçevesinde her türlü desteği sağlamaya çalışacağız.  Kendilerine yeni sezonda başarılar dilerim. Hakkari’mizde şuan maalesef tesis yetersizliği var. Görüşmeler yapıyoruz inşallah önümüzdeki yıllarda iyi bir futbol sahasına kavuşacağız. Bu konuda görüşmeler ve çalışmalara devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Düzenlenen programa Yüksekova Kaymakamı Osman Doğramacı, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ve Özel Harekat Şube Müdürü Şaban Bayar da katıldı.

dsc_4174.jpg

dsc_4190.jpg

dsc_4196.jpg

dsc_4197.jpg

dsc_4205.jpg

dsc_4213.jpg

Editör: Haber Merkezi