HAKKARİ İL SESİ GAZETESİ-HİKMET TEMEŞ

3 katlı cami ve taziye evi temel atma töreninden konuşan Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Camin temelinin açılmasından tamamlanmasına kadar devam edecek süreçte emeği geçene herkese teşekkür etti.

Hakkari'de büyük değişim ve gelişmelerin olduğunu ifade eden Akbıyık, konuşmasının devamında şunları kaydetti.

'' Bu gelişme camilerden, Kuran Kurslarında ve hafızlık okullarında kendini gösteriyor. Geçtiğimiz hafta Çukurca'da bir yatalı Kuran kursumuzun temelini attık. Yine geçtiğimiz hafta Şemdinli'de 86 kadın hafızımızın icazet töreninde bulunduk. Hakkari halkı da , kurumlarımızda hepsi Hakkari'nin gelişmesi ve kalkınması için bir bütün olarak çalışıyor. Dünyadan ve ahiret için yapılacak en güzel yatırım hiç şüphesi Kuran Kursu, cami inşaatlarıdır. Buraya katkıda bulunan herkesten Allah razı olsun. Bizim şuanda 60'ın üzerinde cami ve Kuran kursu inşaatımız var. Kimisi köylerde , kimisi mezralarda inşallah hepsinin biran önce bitireceğiz. Hayırlı uğurlu olsun , Emeği geçenlerden Allah razı olsun.''

Bağışlı Köyü Budaklı Mezrası Kanaat Önderlerinden AK Parti Hakkari İl Başkanı Yardımcısı Ekrem Demir ise emeği geçen Başta Hakkari Valisi İdris Akbıyık olmak üzere herkse teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Hakkari İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu dua okudu.

Temel atma törenini kurban kesilmesi ile son buldu.

Temel atma törenine İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tevfik Kumbasar, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar, Pınyanışi Aşireti Lideri Kanaat Önderi Ali İhsan Zeydan , Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, Çölemerik Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Hikmet Yaşar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cumhur Demir,AK Parti İl Başkan Yardımcıları Avukat Zeydin Kaya, Mehmet Yoldaş, Bölgenin Kanaat önderlerinden Akdamisyen Tahir Yaşar ,Timur Yoldaş, İş insanı Fevzi Demir, stk temsilcileri, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

Editör: Haber Merkezi