HAKKARİ İL SESİ GAZETESİ --

Güvenli okul projesi kapsamında Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu’nda düzenlenen toplantıya İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Yavuz Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Feysel Durgun, emniyet şube müdürleri, il milli eğitim şube müdürleri ile okul müdürleri katıldı.

Burada konuşan İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, 2017­2018 yılı eğitim ve öğretim öncesi okullarda alınacak önlemlerle ilgili bir toplantı düzenlediklerini söyledi. Dilberoğlu,” İl Milli eğitim Müdürlüğü ve Jandarma ile birlikte eğitim ve öğretim öncesi, güvenli bir eğitim ve öğretimin yürütülmesi, hem çocuklarımızın hem eğitimin uygun şartlarda devam etmesi için bu toplantıyı tertip ettik.

Biz Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı olarak güvenli bir hizmeti nasıl veririz çocuklarımızın hem okul dönemi içersindeki hem okula geliş gidişgüvenliklerinin sağlanması ve eğitim hayatı içersinde yaşayacakları sorunların giderilmesi için biz okul müdürlerine kendi önerilerimizi sunduk.

Okul servisleri, okullardaki kameralar, aldığımız asayiş tedbirleri var. Uyuşturucu ile mücadele çalışması, çocukların geliş gidişleri ile ilgili trafikle ilgili önlemler ile birçok önlemlerimiz olacak.

Her yıl olduğu gibi bu yılda yol boylarında polis memurlarımız görev yapacak. Bu tedbirleri ele alarak inşallah sorunsuz bir eğitim ve öğretim yılını atlatacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi