HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Hakkari’de doğalgaz abone şebeke dağıtım hatlarının döşenmesi için yüklenici firma tarafından kent merkezinde çalışmalar yapıldı. Çarşı merkezindeki cadde ve sokaklarda yapılan kazı çalışmaları sonucu yollarda bozulmalar meydana geldi.

Çalışmaların bitirildiği yollarda Hakkari Belediyesi tarafından onarım çalışmaları başlatıldı.  Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kazılan bölgelere sıcak asfalt dökerek, yama çalışması yapıyor.

Ekiplerin onarım çalışmalarına devam ettiği Gazi Sokağı’nda Belediye Başkanı Cihan Karaman ve Başkan Yardımcısı Mikail Erdal yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Burada konuşan Belediye Başkanı Cihan Karaman, kent merkezindeki doğalgaz abone şebeke hatlarının döşenmesi sonucu bozulan yollarda onarım çalışmalarının yapıldığını kaydetti.

Başkan Karaman; “İlimizde yapılan doğalgaz çalışmaları sonucu bozulan yolların onarımı için önceden hazırladığımız bir çalışma programımız mevcuttu. Bu program kapsamında çalışmalarımıza bir haftadır başlamış bulunuyoruz. Tabi çalışmalarımız bu program kapsamında kentimizin mevsim koşullarına göre devam edecek.” dedi.

belediye-(1)-006.jpg

belediye-(2)-009.jpg

belediye-(3)-008.jpg

belediye-(4)-003.jpg

Editör: Haber Merkezi