HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ile Tarım ve Orman Bakanlığı arasında yapılan protokol çerçevesinde, Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğiyle Bağlar Mahallesi’nde ‘Adalet Ormanı’ oluşturuldu.

Fatma Aliye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi altındaki arazide oluşturulan ‘Adalet Ormanı’na bin fidan dikilerek toprakla buluşturuldu.

Fidan dikim törenine Vali Vekili Cüneyt Epcim, Vali Yardımcısı Mustafa Pala, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, İl Müftüsü Faruk Gürbüz, kurum müdürleri, adliye ve cezaevi personelleri ile denetim serbestlikteki hükümlüler katıldı.

basliksiz-2-002.jpgBurada gazetecilere açıklama yapan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, Adalet Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı arasında gerçekleştirilen protokol çerçevesinde “Adalet Ormanı” oluşturmak için bir araya geldiklerini söyledi. 

Balık, “Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ile Tarım ve Orman Bakanlığı arasında yapılan protokol çerçevesinde Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Orman İşletme Müdürlüğü iş birliğinde oluşturulan "Adalet Ormanı"na fidan dikimi için bir araya geldik. Burada denetim serbestlikteki hükümlü arkadaşlar, kamu kurum ve adliyede çalışan meslektaşlarımızın katkılarıyla “Adalet Ormanı” oluşturmak için fidan dikimi gerçekleştirdik. Amaç bir arada doğaya katkıda sunup bu faaliyetin yürütülmesine gayret göstermektir. Bu vesile ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Fidan dikim törenine ayrıca Fatma Aliye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okuyan öğrenciler de öğretmenleri eşliğinde destek verdi.

dsc_0994.jpg

dsc_0905.jpg

dsc_0907.jpg

dsc_0921.jpg

dsc_0938.jpg

dsc_0952.jpg

dsc_0959.jpg

dsc_0977.jpg

dsc_0975.jpg

Editör: Haber Merkezi