HAKKARİ İL SESİ GAZETESİ-HİKMET TEMEŞ

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) kapsamında, Hakkari'de faaliyet gösteren sektörlerin karşılaştıkları problemlerin tespiti ve bu problemlerin çözümü için çalıştay düzenlenecek.

Çalıştay; Hakkari Valiliği, Hakkari Üniversitesi, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, KOSGEB Müdürlüğü, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası, DAKA Hakkari Yatırım Destek Ofisi, Hakkari Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği, İŞ KUR İl Müdürlüğü ve SGK İl Müdürlüğü tarafından organize edilmekte ve desteklenmektedir.

12 - 13 Haziran tarihlerinde Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda düzenlenecek olan"1. Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Kapsamında Sektör Çalıştayı" 5 sektör için ayrı ayrı 5 oturum halinde gerçekleştirilecektir.
KLamu, üniversite ve sanayi temsilcilerinin bir araya getirmeyi hedefleyen çalıştayda imalat, gıda, maden, enerji, otomotiv, tamir ve onarım gibi sektörler ele alınacaktır.

Önümüzdeki yıllarda da geliştirilmesi ve sürdürülmesi planlanan çalıştay ilgili tüm sektör temsilcilerin katılımına açık olduğu öğrenilirken, sektörlerde faaliyet gösteren tüm vatandaşlar çalıştaya davet edildi.

Editör: Haber Merkezi