Karakter boyutu :






12 Mart 2018 Pazartesi 22:04
Hakkâri Zap Spor, maç öncesi Antalya'da kampa girdi
Amatör Ligde mücadele Şampiyon olan Hakkâri Zap Spor, Yüksekova belediye spor ile yapacağı baraj maçı için Antalya’da 15 günlük kampa girdiler.
HAKKARİ İL SESİ GAZETESİ
Bu sezon amatör ligde şampiyon olan Hakkâri Zap Spor Nisan ayında Yüksekova Belediye Sporla baraj maçı öncesi Antalya’da 15 ünlü kampa girdiler.
Antalya girdikleri kamp hakkından açıklama yapan Hakkâri Zap Spor yöneticisi Hayrettin Timur Kampla ilgili şunları aktardı.‘’Hakkari Zap Spor olarak Nisan ayında yapacağımız maç öncesi burada kampa girdik bu süreçte Hakkari Zap Spor olarak bizlere katkılarını esirgemeyen Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak,İl Jandarma Komutanı Ferdi Korkmaz ve Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür’e Teşekkür ederiz dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari İl Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim
Haber Yazılımı: CM Bilişim