Seminere Hakkari Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Bada, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Battal Aslan, Genel Sekreter Kerim Akar, kademik-idari personeller ile öğrenciler katıldı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi İlknur Bilgen’in koordinatörlüğünde gerçekleşen seminer, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Erdoğan Bada’nın açılış konuşması ile başladı.

Seminerde Bitlis Eren Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Asem Nauşabayeva Hekimoğlu “Günümüzdeki Rusya’nın Dış Politikası”, Bitlis Eren Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Vecihi Sefa Hekimoğlu “Bir Lider Olarak Mustafa Çokay” konulu bildirilerini sundular.

Seminer, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Battal Aslan’ın konuşmacı olarak katılan Bitlis Eren Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Asem Nauşabayeva Hekimoğlu ile Bitlis Eren Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Vecihi Sefa Hekimoğlu’na çiçek takdimiyle sona erdi.

seminer-(1).jpg

Editör: Haber Merkezi