HAKKARİ İL SESİ GAZETESİ-
Hakkari Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu  İlk ve Acil Yardım Bölümü öğrencileri Hakkari Devlet Hastanesi'nde Hasta Hakları Günü vesilesiyle hastanede yatan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret etti.
Yapılan hasta ziyaretleri sırasında hastalara Hakkari Üniversitesi öğrencileri tarafından çiçekler verilerek hastalar hasta hakları hakkında bilgilendirildi.


Hakkari Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu  İlk ve Acil Yardım Bölümü öğrencileri Hakkari Devlet Hastanesi'nde kurulan stand ile hastaneye uğrayan vatandaşlara temel hasta haklarının yer aldığı broşürler dağıtılarak halk bilinçlendirildi.


Hakkari Üniversitesinde görevli öğretim görevlisi İbrahim Nas: ''Bizler 26 Ekim Türkiye Hasta Hakları Günü bağlamında Hakkari Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu  İlk ve Acil Yardım Bölümü öğrencileri ile birlikte imkanlarımız dahilinde memleketimizde farkındalık oluşturmak amacıyla hastanemize bir ziyaret düzenleyip hasta ve hasta yakınlarını bilgilendirmeye çalıştık. Yine kurduğumuz standta, hazırladığımız temel hasta haklarını içeren broşürleri dağıtırken de halkımızı bilinçlendirmeye gayret ettik.'' Şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi